U wilt toch ook dat we regelmatig het carillon van de Wijnhuistoren laten klinken? Word dan donateur van de Stichting Vrienden van het Carillon!
Hoe meer donateurs hoe meer concerten (waaronder vrijdagavondconcerten, wandelconcerten, evenementen- concerten zoals Koningsdagconcert, intocht Sint Nicolaas, Kerstconcert….. )

Naast het seizoenprogramma ontvangt u van te voren van elk concert bericht. We houden u op de hoogte van allerlei wetenswaardigheden over het carillon en zijn bespelers. Jaarlijks houden we een donateursbijeenkomst.

U bent al donateur voor bijvoorbeeld € 25, € 50 en € 100 per jaar. Wij zijn een cultuurstichting en hebben daardoor de status van culturele ANBI*. Als u aan de normen voldoet kunt u giften van de belasting aftrekken voor 125 % van het gedoneerde bedrag.

Vul vandaag nog het inschrijfformulier in, dan nemen wij contact met u op.

  Of stort uw donatie op rekeningnummer NL65 RABO 015 18 16 204 t.n.v. Stichting Vrienden van het Carillon onder vermelding van: donatie 2022.

   

  *Informatie tbv transparantie ANBI registratie.

  Fiscaal nummer: 8160 78 543

  De Stichting: Vrienden van het Carillon stelt zich ten doel om de Beiaardcultuur onder de aandacht te brengen en organiseert daartoe concerten en educatieve activiteiten. Dat laatste in het daarvoor speciaal ingerichte museum “Het Clockhuys”. Wij stellen jaarlijks een activiteitenplan op. Zie daarvoor: “Concerten” en “Het Clockhuys”.             Het beleid van de Stichting is gericht op uitbreiding van de bespelingen en uitbreiden van de educatieve activiteiten voor groepen (bijvoorbeeld scholieren).

  De leden van het bestuur ontvangen geen vergoedingen. De inkomsten gaan naar de uitvoerende beiaardiers,  museum Het Clockhuys en activiteiten rondom de concerten.  Beiaardiers worden betaald volgens de richtlijnen van de Nederlandse KlokkenspelVereniging. 

  Globale financiële verantwoording 2022

  Balans: de stichting heeft geen aparte balans. De middelen bestaan uit het saldo van de bankrekening. Op 31 dec. € 4.363,00 (incl overlopende posten).

  Hieronder het publicatieplichtig  ANBI formulier