U wilt toch ook dat we regelmatig het carillon van de Wijnhuistoren laten klinken? Word dan donateur van de Stichting Vrienden van het Carillon!
Hoe meer donateurs hoe meer concerten (waaronder vrijdagavondconcerten, wandelconcerten, evenementen- concerten zoals Koningsdagconcert, intocht Sint Nicolaas, Kerstconcert….. )

Naast het seizoenprogramma ontvangt u van te voren van elk concert bericht. We houden u op de hoogte van allerlei wetenswaardigheden over het carillon en zijn bespelers. Jaarlijks houden we een donateursbijeenkomst.

U bent al donateur voor bijvoorbeeld € 25, € 50 en € 100 per jaar. Wij zijn een cultuurstichting en hebben daardoor de status van culturele ANBI. Als u aan de normen voldoet kunt u giften van de belasting aftrekken voor 125 % van het gedoneerde bedrag.

De stichting telt per 31 december 2018: 83 donateurs. Aan donaties, subsidies en giften ontving de stichting in 2018 € 5.028,55. Het grootste deel was bestemd voor de bespelingen, € 3.721,- De beiaardiers worden gehonoreerd volgens de richtlijnen van de NKV, (Nederlandse Klokkenspel Vereniging) De overige kosten betroffen ondermeer donateursactiviteiten en activiteiten ten behoeve van de promotie van het carillon en de bespelingen (o.a. affiches, programma’s, ).

Vul vandaag nog het inschrijfformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Of stort uw donatie op rekeningnummer NL65 RABO 015 18 16 204 t.n.v. Stichting Vrienden van het Carillon onder vermelding van: donatie 2019.